21 Ekim 2011 Cuma

1 Gün 1 Ses - 21 Ekim Özeti :)

Herkese yeniden merhaba, biliyorsunuz bugün 1 Gün 1 Ses (RadyoVesaire'de sunduğum programım) günüydü ve tahminimce şu güne kadar yaptığım programlar arasındaki "altın" programlar arasındaki yerini aldı.. :)

Dinleyenler bilir, bugün başarılı piyanist ve Genç Klasikçiler Festivali müzik direktörü Hande Akkan stüdyoda konuğumdu. Beraber müzik dolu, keyif dolu bir program geçirdik. Dinleyenler de keyif aldıysa ne mutlu bize. Yaşadığımız şu zor günlerde, yüzlerde tebessüm yaratabilmeyi başarabildiysek.. :)

Müziğin ötesinde, Hande Akkan'ın o süper enerjisi de dinleyiciye ulaştı ki program sonrasında birçok telefon aldım. Hande Akkan'ın eğlenceli mizacı ve sanatçı kişiliği bir araya gelince sohbet çok hoş bir hal aldı.

Genç Klasikçiler festivaline oldukça değinmekte beraber, YOYO produksiyon, klasik müzik, popüler kültür gibi birçok konuda da Hande hanımın fikirlerini aldık, dinleyicilerimizin de katkılarıyla interaktif bir biçimde paylaştık.. :)

Fazla spoiler vermek istemiyorum çünkü bu pazar programın tekrarı yayınlanacak. Saatini henüz bilmemekle beraber RadyoVesaire'nin twitter adresinden yakında duyurulacağını düşünüyorum, Twitter'da @Radyo_Vesaire yazarak bize ulaşabilirsiniz, takip edin ve ettiriniz lütfen..:)

Facebook grubumuz: http://www.facebook.com/groups/131126226958284/

Programı kaçıranlar veya tekrar dinlemek isteyenler bu pazarki tekrar kuşağını kaçırmasınlar! :)

Not: Resimler yakında bu post'a eklenecektir. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder