12 Aralık 2011 Pazartesi

Aralık'ta 1 Gün 1 Ses Dinlenir!

Herkese yeniden merhaba!

Bir süre bloguma yazamamış olmam, sizleri unuttuğum anlamına gelmez! Sadece birkaç hafta sonra benden duyacağınız büyük sürpriz haberler için gerekli güzel altyapıyı kurmakla meşguldüm (şimdilik bu kadar, başka ipucu veremem:))

Dinleyenler bilir, geçtiğimiz cumartesi bir gün değişikliği yapıp sevgili Maneki Neko'yu ağırladık srüdyomuzda. Kaçıranlar için bir bilgilendirme: Maneki Neko, "Van için Rock" organizasyonunun fotoğraflarını çeken ve bu fotoğraflarla oldukça yaygın bir üne kavuşan Türk fotoğrafçı. :) Bu programın tekrarı hafta içi bir ara verilecek. Gününü buraya yazacağım, kaçırmayın! :)

Ayrıca önümüzdeki haftalarda her cuma 15.00'da, http://radyovesaire.bilgimedya.org adresinden beni dinlemenizi özellikle istiyorum. Çünkü 1 Gün 1 Ses, artık altın çağına girmek üzere. Hiç tahmin edemeyeceğiniz süper konuklar, konular ve benden duyacağınız birbirinden renkli ve şok haberler ile karşınızda olacağım. :) Dolayısıyla, Aralık'ta RadyoVesaire - 1 Gün 1 Ses dinlemek bambaşkadır. :)

Bu hafta da (16 aralık cuma) Bilgi Üniversitesi "Hunters" yani Bilgi Amerikan Futbolu takımından iki öğrenci arkadaşımız konuğum olacak. 1 Gün 1 Ses ile futbol ne alaka demeyin! "Spor kültürü" kavramını ve "Bilgi Hunters" takımını yakıdnan tanıyıp öğrenmek harika bir macera olacak!

Hepinizi çok sevdiğimi biliyorsunuz, kendinize çok çok iyi bakın!

Müzikle kalın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder