29 Ağustos 2011 Pazartesi

MTV VMA 2011 Sahiplerini Buldu

Geçtiğimiz gün görkemli bir şekilde gerçekleşen VMA 2011, sahiplerini buldu. Her VMA'de olduğu gibi yine unutulmaz dakikalar yaşandı. Hadi bakalım o zaman kısa bir VMA 2011 özeti yapalım!

Los Angeles'ta Nokia Theater'da düzenlenen ödül gecesine hayranı olduğumuz birçok isim katıldı. Bunların arasında Katy Perry, Lady Gaga, Beyoncé, Nicki Minaj, Adele, Britney Spears, Bruno Mars... gibi isimler vardı. Gece aslında en çok önceden belirtilen "Britney Spears Tribute" için heyecanlandırıyordu. Rihanna,Beyonce ve Gaga gibi isimlerin Britney şarkılarını seslendireceği dedikodusu yayılmıştı çünkü. Nitekim öyle olmadı ancak Britney Tribute için hazırlanan koreografiler oldukça başarılıydı.

Lady Gaga ve Britney Spears
Geceye damgasını vuran isim yine her zamanki gibi Lady Gaga oldu. Geçen sene hatırlarsanız et parçalarıyla donanmış bir elbise giyerek başta PETA olmak üzere birçok hayvansever kuruluşu ayaklandıran Gaga'nın bu sefer ne giyeceğini herkes çok merak ediyordu. Öyle ki MTV muhabirlerinin gözleri sürekli Gaga'yı arıyor ve ne giydiğini kestirmeye çalışıyordu. Ancak Gaga, son "you and I" şarkısına çektiği klipteki haline ithafen, oradaki "erkek" Gaga olarak geldi ve oldukça maskülen bir şekilde programa damgasını vurdu. Öyle ki, Britney Spears "Michael Jackson Onur ödülünü" Gaga'nın elinden aldı ve bir de ne görelim! Gaga, Britney'e kur yapıyor!! Tam o sırada Britney Gaga'nın gözlerine 1-2 dakika baktı ve hepimiz "aha, öpecek valla öpecek!!" şeklinde dururken, Britney kendisini geri çekti ve "I've done that before!" diyerek noktayı koydu. Ama Gaga'nın gözlerine bakarken "öpsem mi, öpmesem mi" gelgitlerini yaşadığı çok belliydi. :) Eh, Britney artık liseli genç kız modundan çıkıp olgun bir bayan olduğunu kanıtladı bizlere.

Beyoncé hamile! 
Gecenin bir ayrı sürprizi de Beyoncé'den geldi, yine güzelliği ve asaletiyle tüm gözleri kendisine doğrultan Beyoncé herkesi şaşırtacak bir biçimde hamile olduğunu açıkladı! eşi Jay-Z ile 3 sene önce evlenen Beyonce'nin bu mutluluğunu alandaki tüm fanları ve arkadaşları da paylaştı. :)

Gecenin bir diğer unutulmaz anlarından biri temmuz ayında yaşamını yitiren dev ses Amy Winehouse için düzenlenen Tribute idi. Bruno Mars'ın eşsiz sesinden "Valerie" dinlemek gerçekten harikaydı. Şarkı sonlarına doğru Bruno Mars'ın "Amy, I miss you girl" sözleri herkesin gözlerini doldurdu (özellikle Adele'in) Ayrıca Adele demişken, gecenin yine en asil ünlülerinden biri Adele'di. Tam bir İngiliz edasıyla sakin ve çekici bir havası vardı. "Someone Like You" performansıyla da kalbimizi acıttı, boğazımıza bir şeyler düğümledi. :)

Gelelim ödüllere:



Yılın videosu: Katy Perry, Firework
En iyi çıkış yapan sanatçı: Tyler
En iyi pop müzik videosu: Britney Spears- Till the World Ends
En iyi rock müzik videosu: Foo Fighters- Walk
En iyi hip hop videosu: Nicki Minaj – Super Bass
En iyi kadın sanatçı videosu: Lady Gaga – Born this way
En iyi erkek sanatçı videosu: Justin Bieber- U Smile
En iyi düet: Katy Perry & Kanye West – E.T
En iyi mesaj veren video: Lady Gaga- Born this way
En iyi koreografi: Beyonce – Run the World (Girls)
Sinematografi dalında en iyi sanatçı: Adele -Rolling in the Deep
En iyi video çekimi: Adele -Rolling in the Deep
En iyi video yönetimi: Adele -Rolling in the Deep
En iyi özel efektler: Katy Perry & Kanye West – E.T

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder